Fizetés és szállítás

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy az alábbi feltételek kizárólag belföldi megrendelés esetén érvényesek.

A külföldi megrendelés feltételeiről kérjük, érdeklődjön az info@osiriskiado.hu e-mail címen.

A szállítási költség 20 000 Ft alatti vásárlás esetén 2190 Ft. 

20 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget a Kiadó vállalja.

A kiadványok vételára és a szállítási díj az általános forgalmi adót tartalmazza. A megrendelt kiadványokat az Ön választása szerint: 

1. Futárral küldjük el, utánvéttel, a kiadvány árát és a szállítási költséget ez esetben Ön készpénzben, vagy bankkártyával a kézbesítőnek fizeti. A szállítás díja ebben az esetben bruttó 2190 forint. 

2. Könyveit rendelheti GLS Csomagpontra, vagy GLS átvevőpontra is.

3. A harmadik eset, hogy befárad az átvételi pontunkra (Baross u. 21. 1088 Budapest), és személyesen veszi át, illetve fizeti ki a megrendelt könyvet/könyveket. Itt természetesen kártyás fizetésre is van lehetőség. Kérjük vegyék figyelembe az aktuális nyitvatartási időt! 

FIGYELEM!

A szállításért (határidők stb.) a szállító cég vállal felelősséget, az Osiris Kiadónak erre semmilyen ráhatása nincs!

Szavatosság

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson bennünket a osiris@osiriskiado.hu címen. Hibás teljesítés esetén megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) az Osiris Kiadó Kft.-t terhelik.

Elállás joga

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ára – indoklás nélkül elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza a Osiris Könyvesbolt címére (1125 Budapest, Patkó köz 6/a), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termék(ek) vételárát. A szállítási költséget nem térítjük vissza. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nem gyakorolhatja a fenti elállási jogát hang- és képfelvétel megrendelése esetén, ha a kiszállítás után a védőcsomagolást felbontotta. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az Osiris Kiadó Kft. díjmentesen kicseréli. Kérjük, hogy ha sérülést vagy hibát észlel az átvett terméken, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.