Medicina Könyvesbolt Budapest

Medicina Könyvesbolt Budapest

Baross u. 21.
1088 Budapest
Magyarország
Hétfő
  • 9:00 - 17:00
Kedd
  • 9:00 - 17:00
Szerda
  • 9:00 - 17:00
Csütörtök
  • 9:00 - 17:00
Péntek
  • 9:00 - 15:30
Szombat
  • Zárva
Vasárnap
  • Zárva

NYITVATARTÁS

Hétfő - Csütörtök: 8:30–17:00 óráig

Péntek: 9 - 15:30 óráig

Szombat : Zárva

Az ettől alkalmanként eltérő nyitvatartási időt – pl. ünnepi munkarend, szabadságok miatti zárva tartás – a HÍREK, INFORMÁCIÓK rovatban tesszük közzé.

Kereskedelmi vezető: Várhelyi Rita

E-mail: medicina.baross@gmail.com

A Medicina Könyvesbolt Budapest a Kiadó könyveinek széles választékát kínálja a legnagyobb kedvezménnyel.

A 25%-os kedvezmény minden, a honlapunkról leadott rendelésre jár, legyen az házhoz szállítás vagy személyes átvétel a Medicina Könyvesboltban.

Könyveinket megvásárolhatja a helyszínen, ahol fizethet készpénzzel vagy kártyával.

A MEGRENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGI MEGRENDELŐINKRE ÉRVÉNYESEK.

Könyveink külföldre szállítását is vállaljuk, de kérjük, ez esetben megrendelésüket e-mail vagy levél formájában küldjék el. Válaszként elküldött árajánlatunk tartalmazza a könyv árán kívül a tényleges szállítási költséget, amelynek alapján eldönthetik, hogy megerősítik-e megrendelésüket.

RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS, FIZETÉSI MÓDOK

Ha honlapunkról először rendel, regisztrálnia kell, annak megfelelően, hogy magánszemélyként vagy cég részére rendel-e a könyveket. Mindkét esetben valamennyi kért adatot, így a mobiltelefonszámát is kérjük megadni. Az adószám megadására azért van szükség, mert cégek részére 2020. június 1-jétől csak az adószám ismeretében tudunk számlát kiállítani.

Ezt a műveletet a REGISZTRÁCIÓ panelen végezheti el.

A MEGRENDELŐ FIÓKJA

Az Ön személyére és megrendeléseire vonatkozó információkat a személyes fiókjában tekintheti meg, illetve módosíthatja azokat. Ha a könyvet személyes átvételre rendeli, értesítésünket követően érte jöhet, és ugyancsak fizethet készpénzzel vagy kártyával.

Az előre utalással megrendelt könyvet az összeg számlánkra érkezését követően futárral küldjük el. Ahhoz, hogy a futár átvehesse a könyveket, kérjük, adatait pontosan rögzítse a regisztrációnál, mert bármelyik szükséges adat hiányában a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a rendelést.

A szállítási költséget minimum 16 000.– Ft-ot meghaladó vásárlási összeg esetén a Kiadó átvállalja.

Megrendeléséről minden esetben visszaigazolást küldünk.

A személyes átvételre rendelt és a helyszínen fizetendő könyveket 14 munkanapig őrizzük, ettől eltérni akkor lehetséges, ha előtte levélben más időintervallumban állapodik meg a könyvesbolttal.

INTÉZMÉNYEK számára – gazdasági szabályzataikra tekintettel – lehetőséget biztosítunk arra, hogy megállapodás szerint eltérjünk a szokásos fizetési módoktól.

Utánvétel esetén szállítótól függően lehet bankkártyával vagy készpénzzel fizetni. Minden más esetben lehetőség van kártyával is fizetni, ebben az esetben a fizetési módnál a honlapon a bolt adatai alatt lévő, külön feltüntetett panelnek megfelelő fizetési módot válassza!

A szállításért (határidők stb.) a szállító cég vállal felelősséget. A csomagok útját követni tudjuk, tehát észleljük, mikor vették át a csomagot.

REKLAMÁCIÓ

Kérés, reklamáció esetén keresse telefonon vagy e-mailben a Könyvesboltot.

SZAVATOSSÁG

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson bennünket a gyurgyak.anna@osirismail.hu címen.

Ha esetleg nyomdahibás könyvet kap kézhez, a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint első lépésben kicseréljük a könyvet. Amennyiben erre nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy elállhat a megrendeléstől, és kérheti a termékért kifizetett összeg visszatérítését. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) az Osiris Kiadót terhelik.

ELÁLLÁS JOGA

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ára – indoklás nélkül elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén visszaküldheti a Medicina Könyvesbolt címére, és mi 30 napon belül visszatérítjük önnek a kiszállított termék(ek) vételárát. (A szállítási költséget nem térítjük vissza.)

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőség.

ADATVÉDELEM

Az adatvédelmi információkat a honlap erre vonatkozó külön rovatában tesszük közzé.